I don’t know where I’m going but I’m on my way

— Carl Sandburg

Jarenlang werkte ik als enthousiaste en gedreven “salesmanager” in verschillende mediabedrijven. Tijdens de talrijke gesprekken met klanten ontdekte ik dat mijn bereidheid om écht te luisteren en mijn talent om oplossingsgericht aan de slag te gaan, werd geapprecieerd en dat het de basis was van de successen die ik boekte . Als leidinggevende gaf het me veel voldoening om mijn collega’s hun sterktes te ontdekken en ze daarin te laten groeien. Het coachen, motiveren, inspireren en begeleiden van mijn getalenteerde collega’s werd het favoriete aspect van mijn job.

Vanuit deze positieve energie besloot ik om me verder te ontwikkelen in het vak “coachen” en volgde enkele professionele opleidingen. Met ruime ervaring in dynamische organisaties, tal van coachingtools en vooral veel goesting ging ik aan de slag als gecertificeerd zelfstandig coach. Ik ben aangesloten bij VESB (Vereniging van Erkende Stress en Burn-out Coaches).  Als loopbaancoach werk ik samen met Make me Fly!, een erkend en professioneel loopbaanbegeleidingscentrum. 

Wil jij ook positief en energiek in het leven staan? Dan begeleid ik jou daar graag bij.

Jouw verhaal is uniek. Met een open mind en oprechte empathie luister ik naar jouw verhaal. Ik nodig je uit om zonder oordeel naar jezelf te kijken. En van hieruit tot inzicht te komen in je denken, voelen en handelen zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Bij deze zelfreflectie begeleid ik je om jouw drijfveren helder te krijgen, zodat je keuzes maakt die echt bij jou passen. Ik zorg ervoor dat je je bewust wordt van bepaalde overtuigingen en patronen, en of deze behulpzaam voor je zijn. Vervolgens zetten we concrete stappen in verandering. Met concrete oefeningen en opdrachten begeleid ik je totdat je sterk en veerkrachtig in het leven staat, nu en in de toekomst. Dit alles in vertrouwen en veiligheid.

Opleidingen en ervaring

testimonial-ingeborg-2
Tania is betrokken, leeft mee en luistert zonder oordeel. Op een respectvolle manier houdt ze je een spiegel voor. Door de sessies met Tania ben ik opener geworden en kreeg mijn zelfvertrouwen een boost. Ik wandel terug op een creatieve manier door het leven, mijn werk en zelfs door de supermarkt.
— Ingeborg, 50 jaar, productiecoördinator/teamleader
testimonial-gwen-2
Tania, het afgelopen jaar heb je mij al verschillende keren gecoacht. Voor mij ben je een geboren coach! Wat mij vooral opvalt, is jouw zachte, begripvolle doch erg professionele begeleiding. Op ieder moment weet je, zonder twijfelen, wat de volgende stap in het proces hoort te zijn. Ik ben er zeker van dat jij de juiste persoon bent om de mensen op vele vlakken goed te begeleiden! Vorig jaar waren mijn eerste stappen in een voor mij onbekende wereld, blij dat ik die stap heb genomen.
— Gwen, 43 jaar, production manager
testimonial-nadia-2
Ik ervaar Tania als een integer persoon die met kennis van zake heel professioneel te werk gaat. Tegelijkertijd kan ze zich heel goed inleven en gaat ze heel zorgzaam om met mensen. Ze is een levend voorbeeld van ‘hoe je moeilijkheden kunt ombuigen naar een kracht’. Ik zie mezelf als iemand die steeds wil bijleren om telkens weer een betere versie van mezelf te kunnen worden, om nadien andere mensen te kunnen helpen in hun eigen zoekproces. Daarin werd ik door Tania begeleid.
— Nadia, 58 jaar, bediende

Wil je graag kennismaken, heb je vragen of wil je een afspraak plannen?

Ben je nieuwsgierig, heb je zin om te reflecteren?​ Je kan me bellen, mailen of een bericht sturen.