Tania Vandingenen

Executive Coach

omgaan met professionele uitdagingen

Als executive coach begeleid en inspireer ik dynamische ondernemers en managers bij het maken van de juiste beslissingen, zodat ze op persoonlijk en professioneel vlak veerkrachtig zijn, om zo hun team succesvoller te leiden en/of hun organisatie sterker en productiever te maken.

Ik bied je een objectief, eerlijk en professioneel klankbord voor alle uitdagingen waar je voor staat. Het verkrijgen van nieuwe inzichten staat centraal. Samen met jou versterken we je persoonlijk en professioneel leiderschap. Ik bied je begeleiding in het scherp stellen en het realiseren van je doelen, in het bepalen van de juiste prioriteiten en het uitwerken van een actieplan, bij het nemen van belangrijke beslissingen en strategische keuzes. We werken aan het uitbouwen van je competenties en ik zal je uitdagen om je capaciteiten naar een hoger niveau te tillen. Patronen en routines die niet behulpzaam zijn, pakken we aan. We ontwikkelen vaardigheden en een positieve mindset die onontbeerlijk zijn in een snel veranderende wereld. We gaan aan de slag met concrete opdrachten en oefeningen om gedragsverandering te ondersteunen.

Wil jij je hierin versterken?

Werkgeluk maakt het verschil

Mijn jarenlange ervaring in dynamische en competitieve mediabedrijven overtuigde me van de kracht van bevlogen medewerkers in een organisatie. Ik zag er dat gedreven getalenteerde werknemers, die autonoom functioneren in een hecht team, gemotiveerd én productief zijn. Ze werken met plezier en boeken succesvolle resultaten. Puur werkgeluk.

Investeren in werkgeluk, in de bevlogenheid van medewerkers, versterkt een organisatie. In onze wereld die razendsnel verandert maken deze medewerkers het verschil. Ze zijn zeer gemotiveerd en leveren sterke prestaties. Ze werken vanuit een positieve motivatie, niet omdat het moet. Ze zijn productiever, maken minder fouten en melden zich minder vaak ziek. Bovendien zijn ze gedreven, energiek, stressbestendig en enthousiast. Ze zijn betrokken bij en voelen zich verbonden met de organisatie, ze beleven plezier aan hun werk, zijn innovatief en klantvriendelijk. Ze dragen actief bij aan het succes van de organisatie.

happiness is when what you think, what you say and what you do are in harmony

— Mahatma Gandhi

Ben je nieuwsgierig, heb je zin om te reflecteren?

Wil je graag kennismaken, heb je vragen of wil je een afspraak plannen? Je kan me bellen, mailen of een bericht sturen.

Ben je nieuwsgierig, heb je zin om te reflecteren?

Wil je graag kennismaken, heb je vragen of wil je een afspraak plannen? Je kan me bellen, mailen of een bericht sturen.