Tania Vandingenen in jouw bedrijf

Inspiratiesessies

Inspiratiesessie "Versterk je veerkracht"

Inzicht in wat stress precies is, wat de oorzaken en gevolgen kunnen zijn in werkcontext en praktische tools om je persoonlijke veerkracht te vergroten.

  • Inspiratiesessie van 1,5u
  • Voor 10 tot 100 deelnemers
  • Op een locatie gekozen door de organisatie

Inspiratiesessie “Perfectionisme herkennen en loslaten”

Inzicht in de symtomen van perfectionisme en de gevolgen op de werkvloer, concrete tips om je perfestionisme los te laten.

  • Inspiratiesessie van 1,5u
  • Voor 10 tot 100 deelnemers
  • Op een locatie gekozen door de organisatie

Inspiratiesessie “Mindfulness op het werk”

Een korte boeiende kennismaking met mindfulness, een informatieve sessie met concrete interactieve oefeningen.

  • Inspiratiesessie van 1,5u
  • Voor 10 tot 100 deelnemers
  • Op een locatie gekozen door de organisatie

Workshops

De workshops en trainingen richten zich op het bevorderen van werkgeluk en teameffectiviteit door middel van interactieve sessies die theoretische kennis combineren met praktische tools. 

Individuele coaching

Individuele begeleiding van werknemers en leidinggevenden voor het vergroten van hun werkgeluk.
‘Wanneer je besluit om met je team aan ‘veerkracht’ te werken en vervolgens, tijdens een door Tania verzorgde workshop op de aangename locatie van ‘Faites la Fête’, ontdekt dat je team in feite al open en veerkrachtig is, voel je je trots en voldaan. De diverse aangereikte tips en handvatten zullen we zeker actief inzetten om elk individu, elk subteam en het team als geheel te ondersteunen bij het vinden van een goede balans in het leven. Hartelijk dank, Tania!
— Steven Bruyneel, Managing Director Volta
Ik heb Tania mogen ervaren als een beslagen, ontwapenende trainer met veel aandacht voor openheid en verbinding.
— Ellen Schruns, Senior Expert Leren & Ontwikkelen - Argenta
Dankzij haar vlotte en open communicatie en flexibiliteit, weet Tania de workshop perfect op maat van onze medewerkers aan te passen, zowel inhoudelijk als vormelijk. Met veel enthousiasme en empathie animeert en faciliteert ze de workshop, waardoor deelnemers gemotiveerd en met praktische handvatten aan de slag kunnen. Haar expertise en positieve energie zorgen ervoor dat onze medewerkers van Laperre met meer zelfvertrouwen en daadkracht omgaan met agressieve klanten.
— Roel Van Gelder, L&D and Talent & Performance Manager - Sonova
Als nieuwe teamleader bij de Gezinsbond wou ik een workshop organiseren om mijn team beter te leren kennen. Zij hadden de afgelopen jaren veel veranderingen meegemaakt: verschillende teamleaders, nieuwe collega’s, verschuivingen in de taken, … Daarom vroeg ik Tania naar een workshop met een opbouwende, positieve insteek.  Het werd ‘Werken met talenten’. Deze workshop met als doel je eigen talenten maar vooral ook die van de collega’s te ontdekken voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. We leerden elkaar beter kennen dankzij de kernkwadranten en wat de impact hiervan is op de samenwerking binnen het team. Tania leidde deze workshop met de nodige afwisseling tussen ernst en humor. Kortom, onze volgende workshop met Tania staat al gepland!
— Kathleen Beaucarne, Teamleider Ledenkortingen - Gezinsbond

Heb je interesse om samen te werken?

Wil je kennismaken, heb je vragen ,wil je een afspraak plannen of een offerte opvragen? Ik help je graag verder.